KP Most

08.02.2009 18:49

Na krajském přeboru mladších žáků startoval Jan Hänel, Standa Čaja a Pavel Pek. Hänel  ze své skupiny do závěrečných bojů nepostoupil, když prohrál s Dusíkem(Děčín) 0:3 a Kučerou(Krupka) 1:3. Svým vystoupením však naznačil výkonnostní zlepšení. Čaja a Pek své skupiny vyhráli. Standa porazil Šimánka(Děčín) a Nerada(Most) 3:0. Pavel porazil Herverta(Litoměřice) a Posela(Krupka) rovněž 3:0. Ve čtvrtfinále Standa porazil Vaňka(Jirkov) 3:0 a Pavel po bojovném výkonu Dusíka 3:2. Mezi posledními čtyřmi Standa porazil Janečka(Děčín) 3:0 a Pavel podlehl Polanskému(Ústí) 0:3, stejně jako ve finále Standa. Oba však proti reprezentantovi ČR podali velmi dobrý výkon.

Ve čtyřhře Hänel se Šimánkem prohráli s Hervertem a Březovský(Litoměřice) 0:3. Standa s Pavlem porazili Kučeru s Poselem  a Janečka se Sloupem(Ústí) 3:0. Ve finále ve vyrovnaném utkání podlehli dvojici Polanský - Dusík 1:3.

V mixech se nedařilo a ve čtvrtfinále skončil Hänel s Pozdíkovou(Krupka), když podlehli dvojici Hervert-Leníková(Litoměřice) 0:3, Pek s Tranovou(Most) páru Dusík-Tučková(Děčín) 2:3 a Čaja s Leníkovou D.(Litoměřice) páru Jelínek-Fuxová(Jirkov) 0:3.

 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2008 Všechna práva vyhrazena.